09 november 2007

Amy Butler

Desse stoffa kom i posten i går. Eg blei tipsa her ein kveld om at Desirees Lappeteknikk selde ut alle Amy Butler stoffa til 59 kr meteren. Då måtte eg sjølvsagt legge inn ei lita bestilling. Eg trur eg skal bruke desse stoffa til toalettvesker, strikkemapper, vesker og liknande....time will tell!!

9 kommentarer:

Marie sa...

Nydeleg stoff!

Elin sa...

Her har du visst gjort eit varp!

Besta sa...

Godt å sjå at du er online igjen. Begynteå bli bekymra. Lille Mø er visst gått heilt i frø.Har ikkje så mykje greie på stff, men dette kan sikkert bli til spennande prosjekt.

Mor Grethe sa...

Så spennende.... nå gleder jeg meg virkelig til å se hva du tryller og syr med disse stoffene. Ha ei fin helg.

Elisabeth sa...

Her var det mange flotte ting under produksjon.. Jeg er så langt veldig fornøyd med nøstemaskinen jeg har kjøpt, god investering :) Ha en fortsatt god helg!

Ronille sa...

Så masse nydelig stoff du har kjøpt :) Ja da gjenstår det om Lisje Snuppa blir fornøgd med vottane. Skal sende dei i posten i morga. Ho er i Trheim og studerer på NTNU, og har fått en ekstra jobb på Voll 4H gård. Der rider ho en Fjording, mot at ho hjelper til med barneriding et par ganger i veka. Ha en fortsatt fin søndag :)

BROCANTE sa...

Så fin blogg du har - jeg fikk lyst til å legge inn i innlegg på min blogg om hva jeg har boldt på med den siste tiden.
Brocante

Timotei sa...

Det var utrolig billig! Kjempeflotte stoffer!

Grete sa...

Hei igjen :o) Ser nå at du allerede har fått You Make Me Smile Award prisen. Vil bare si at jeg også har gitt deg den. Ha en fin søndagskveld.