14 januar 2008

Vottar i Sisu

Eg er litt inspirert for tida til å gjere ferdig nokre av ufo'ane mine! I helga strikka eg ferdig dette votteparet som har vore nesten ferdig i over eit år. Det mangla faktisk berre å strikke ein tommel...... Mønsteret fann eg i ei bok som heiter "Vakre gaver" av Liv Schackt Aure. Dei er strikka i Sisu frå Sandnes.

5 kommentarer:

Mor Grethe sa...

Tusen takk for award. Ble så glad. Så flink du er da.... gjør ferdig arbeid. Her greier jeg å avslutte en genser, men begynner på tre nye prosjekter. Dvs. lua er ferdig alt. Det er den som strikkes i Hubro og pinner 9, morsomt med noe som går raskt. Jeg synes labbene dine ble så fine, vottene likeså. Gøy å se bilde av deg, morsomt med et slikt slektstreff dere har hatt under her også. Koselig å møtes og gjøre håndarbeid mens skravla går. Ha ei fin uke strikkemor.

Strikkemor sa...

Hei !
Takk for koselig hilsen i bloggen min :-) Det var noen nydelige votter du har strikket, svart og hvitt er bare råtøfft. Er inne i en votte - og sokkestim jeg også. Har alltid likt å strikke det. De rosa sokkene ble jo aldeles nydelige. Trodde først de var lilla, men ser nå at de er rosa, en kjempefin rosafarge.
Du er så flink til å finne fine strikkebøker / oppskrifter !! Det finnes så mye fint utenom i disse strikkeheftene man får kjøpt på div garnbutikker, spennende.
Ha en fin strikkeuke !!!

Felisi sa...

Så kule votter, disse fikk jeg lyst til å strikke også! Du må slutte å friste meg til stadig nye prosjekter, og særlig slike som innebærer å strikke to like... ;o)
Tusen takk for awarden, det var veldig koselig!

Grete sa...

Så tøffe votter - og så mye mønster! Holder på å slite med noen i bare en farge jeg :)

Anonym sa...

veldig stilige vottar