04 januar 2008

På pinnane.......

Godt nytt år! / Happy New Year!
Her er det som eg strikkar på for tida! Eg er ferdig med første sokken i "Yarn over Cable"-mønsteret og har lagt opp til nr. to. Opal er berre eit supert garn! Eg likar det betre enn både Sisu, Regia og Fabel. Tanta mi, Olaug, har rett i at det gir meir ullfølelse! Denne Uni-fargen er mest riktig på utebildet lenger nede på sida.
Eg har dessutan funne fram Jubileumsgensaren til Norges Skiforbund (100 år i år..), som eg i følge bloggen min begynte på i begynnelsen av august. (Det er greit å kunne gå tilbake og sjekke. Eg trudde det var i haustferien, tida går jammen fort!) Eg har ein tendes til å bli fort lei av sånne litt større prosjekt, men no må eg ta meg saman og fullføre gensaren, skal eigaren ha noko glede av han denne vinteren. Eg har strikka ein halv erm denne veka. Ermen har ei flette midt på, heldigvis, elles hadde det vore veldig keisamt... Men no skal eg snart begynne på ei mønsterbord. Strikkar str. S til 12-åringen.

9 kommentarer:

ELIN - "The quilt maiden" sa...

Fram i lyset med ufoane! Ny fin heading til bloggen.

Lindas Hus.. sa...

Hei!Morro å titte inn hos deg ,Her var det mye fint.Så masse fine strikte ting.Masse flott lappeteknikk.jeg liker også lappeteknikk.Er med i Kr.Sand Quilteklubb.God Helg! Hilsen Linda.

Timotei sa...

Mye fin strikking du har på pinnene for tida! Ja, det er jo noe med det å få det ferdig. Hvis mønsteret er for lite utfordrende har det en tendens til å bli litt kjedelig. Tror genseren kommer til å bli flott! Opal har jeg aldri strikket med. Må nok prøve ut det garnet jeg også.

Besta sa...

Godt at eg har den ferdige sokken din å sjå etter no når eg skal begynne på mine!!!Litt kjekkare enn å strikke vanlege brot.

Juliann sa...

Ser ut som du brukar bambuspinnar?? Er det nr 2,5? Og så ser eg at du har brukt Fabel ein eller annan gong, er den tråden av same tjukkelse som opal? Men du meiner altså at Opal er beste tråden???

Mor Grethe sa...

Labban dine blir så fine. Merker at lilla begynner å bli min farge... det hadde jeg ikke trodd. Det er tydelig at et nytt år får oss til å tro at vi skal rekke sååå masse, vi har jo plutselig et helt år av tid foran oss. Jeg blir veldig fornøyd hvis jeg endelig blir ferdig i løpet av 2008 med de to lappeteppene jeg sydde for over 6 år siden. Nå skal de quiltes altså. Du får kose deg med håndarbeid i morgen.... jeg skal vaske det fraflytta huset til venninna mi....off... det er kjedelig det! Så en ting er sikkert. Her blir ikke haugen med uferdige objekter mindre denne helga heller. Da har jeg bare 51 helger igjen;o)

Haldis sa...

Det er så flotte fargar når ein åpnar bloggen din.Stilig hedding og lilla sokkar som som matchar kvarandre.God søndag.

Anne Heidi sa...

Så koselig blogg du har :-) Jeg har akkurat strikket ferdig 100 års genseren i rosa, den ligger på bloggen min. Strikket i Daletta etter jakkemønsteret, men gjorde den om til genser. Lykke til med resten av din! Flotte sokker du strikker også!

Felisi sa...

Godt nyttår! Du er produktiv for tiden ser jeg, det tegner bra for det nye året. ;o)
De rosa sokkene dine var utrolig flotte! Jeg har sett dette mønsteret brukt andre
steder også, og såvidt jeg forstår er det ikke så veldig vanskelig...?