06 september 2008

Nålebok


Heile familien har vore sjuke i tur og orden dei siste tre vekene. Vi har hatt feber, sår hals, hoste osv. Dei siste dagane har det vore min tur. I dag var eg ikkje i form til husarbeid, turgåing eller noko, så det blei stillesittande aktivitet. Men...... i staden for å lese ei bok, har eg sydd ei bok.
Denne nåleboka har eg hatt lyst til å sy lenge. Mønsteret er frå ei av dei mange flotte bøkene til Anne-Pia Godske Rasmussen. Eg hadde lyst til å bli ferdig i dag, så det gjekk litt fort i svingane, og eg kunne sikkert ha vore meir nøyaktig, men.......
Når boka er igjen, måler ho 12 x 12 cm. Eg kjem nok til å lage flerie sånne.

6 kommentarer:

ELIN - "The quilt maiden" sa...

Dette var overraskande!!! Så søtt det blei.

Timotei sa...

Det er ikke no særlig å være dårlig nei. Håper du er på bedringens vei. Nålebrevet er nydelig! Blått og hvitt er så fint.Jeg har bare den siste boka av Anne-Pia Godske Rasmussen og så har jeg lånt den med dukkeklær på biblioteket. Har veldig lyst på noen av de andre bøkene hennes også.Denne så spennende ut!

Synnøve Olava sa...

Hei..., i går holdt jeg på å begynne på akkurat den samme nålputen som du har laget..., LOL..., litt rart at du har laget akkurat den...

Kjempeflott er den, det er helt sikkert... :O)

Ha en fin-fin dag!

xoxo

Maret sa...

Den var artig...
Eit av dei første åra mine på barneskulen, lagde eg noko liknande. Framsida var brodert med forskjellige sting, attersting,løkkesting, kjedesting o.l. foret var strikka med bomullsgarn og lettere mønster i rett og vrangt. Desverre er den komt bort med åra.

Ha ein fin søndag, og kom til kreftene att...

Hildegard sa...

Artig bok. Med ei slik kan ein nok få orden på sysakene!
Mamsen

Solveig sa...

Så fin den ble.En slik nålebok kunne jeg godt ha tenkt meg, så jeg kan få samlet sysakene. Det må nok bli et prosjekt en gang.