22 september 2008

Hausttur i Stigedalen

Vi har hatt kjempefint haustver så langt!
I går gjekk vi på tur i Stigedalen igjen, og Henning måtte sjølvsagt ha med seg Sonic-ballongen som han fekk på Eidamessa. Her sit han saman med eit av dei mange trolla som ein av hytteeigarane har pynta gjerdet sitt med. Trolla er støypt i sement og malt. No er malinga litt avflassa, men dei er fortsatt eit flott syn!

Det er flott natur i Stigedalen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for koseleg og hyggeleg tur!
Mamsen

Mia sa...

Heldige dere som har hatt fint vær i høst... hos oss har det værtheller ymse, men de siste dagen har høsten også hos oss vært nydelig.

Takk for hyggelig hilsen i bloggen min, jeg satte stor pris på den.

Trollkåno sa...

Flott tur, ser eg...
og dei trolla var no kjempestilige, då...skikkeleg originalt å plassere dei slik på gjerdet bortover.Der skulle eg gjerne ha vore...
Ha ein fin dag!

Besta sa...

I dag tok vi gamlevegen over Strynefjellet heim att. DER skulle du også ha vore med fotoapparatet ditt. Tippar det hadde blitt meir kvalitet over dei bilda enn dei som eg tok-mest gjennom frontruta.
Det er den flottaste naturoppeving eg har hatt-det veret og DEI fargane!

Eli A. sa...

Hei. Ser så fint ut der dere gikk på tur :-) Vakker natur. De trollene er jo kjempefine, spesielle og pynter fint opp. Originalt og tøft, ligger mye arbeid bak dem. Ser du har kjøpt masse fint lappestoff i det siste. Regner med du tryller fram masse fint ! Ja, det går mot jul, så det er vel på tide å begynne å tenke på litt julehåndarbeid.. Har liksom ikke kommet i julestimen ennå, men det er jo snart oktober, og jula kommer like fort i år også. Får så lyst til å sy lapper / quilte når jeg ser alt det fine du har kjøpt..

Ingrid (H) sa...

Fine bilder, tantiiis ! : D