27 oktober 2007

Fleire Calorimetryar

Den siste veka har eg ikkje tatt i ein strikkepinne, utruleg nok! Desse Calorimetryane har vore ferdige ei stund. Det mangla berre å feste trådar og sy i knappar, noko som blei gjort i dag.


6 kommentarer:

Elin sa...

Good girl! Desse er berre kjempekoselege. Men du må ikkje legge ut bilde av alle julepresangane...

[morgrethe] sa...

Koselige calorimetryer, har lyst å prøve emg på disse jeg også.... en gang når jeg får tid. I dag har jeg tovet noen tøfler....desverre altfor mye... de ble harde og mislykket. Vaskemaskinen jeg har nå, tover nok mye hardere enn den jeg hadde før, så alt blir mislykket. Kjedelig. Ha en fin søndag:-)

Besta sa...

Desse hovudplagga ser berre heilt topp ut. Sikkert egna for turgåing i høgt tempo, når ei hue blir altfor varmt. Fin måte å bruke opp restegarn på.Har ei kiste full- og det har vel du også?

Timotei sa...

Kjempefine disse! Jeg har lenge tenkt på å strikke meg et slikt jeg også. Er ikke så glad i å gå med lue, det blir mest pannebånd. Tenkte jeg kunne bruke opp noen rester av Fabel kanskje?

Anonym sa...

Vedr. uglejakken,
send meg et par ord på gorill@abskilt.no, så kan jeg sende deg mønsteret !
Her var det forresten mye fint, kommer igjen og titter nøyere etter !!!

Two sa...

Slike har eg òg lyst til å strikke ein gong, bra eg har deg å spørje om eg står fast! Bunad??? Hiv deg rundt og bli med,vi skal klippe no laurdag, start med mannen din, då har du ein å sy til. Og ønsker om bunad?? Kom som lyn frå klar himmel hos meg, og då var eg snar å "lyne" eit selvfølgelig tilbake. Eg har berre 3 gutar, og du har fleire.....