19 oktober 2007

Ny bok og to hefter

Eg skulle berre kjøpe nokre knappar til Calorimetryane mine, men kom heim med to strikkehefter, eit frå Dale og eit frå Sandnes. På Notabene fann eg dessutan denne søte strikkeboka med mønster til alt ein baby måtte trenge. Nydeleg bok med tradisjonell og tidlaus stil! Eg har ikkje baby og har ikkje tenkt å få fleire, men denne boka måtte eg berre ha.....
5 kommentarer:

Elin sa...

Gå'man Hilde, kor knast! Du er flink å kjøpe bøker. Gledar meg til å bla i dei!

Hege sa...

Mye fint i den boka ja, men jeg har motstått fristelsen ;) Ha en flott lørdagskveld!

Eli A. sa...

Heisan ! Så veldig spennende ut den babyboka !! Lurt med slike tradisjonelle mønstre.

Besta sa...

Får så lyst å strikke alt eg ser,siklar berre eg ser ein sau, men desverre får eg ikkje gjort så mykje.Kan ikkje sitte så mykje, og liggande strikking har eg brent meg på. Men kvar får eg kjøpt Opal-garnet på Eid? I tilfelle eg skulle komme dit. Her og i Volda har dei ikkje.

Mor Grethe sa...

Tja.... det blir vel ikke riktig å få en attpåklatt bare fordi det er så masse fint babytøy å strikke. Men jeg må innrømme at jeg nesten vurderte det nå når jeg så den fine flettejakka, helt skjønn. Det overrasker meg ikke at du hadde heftet med luemønsteret heller når du kun skal kjøpe knapper og kommer hjem med to hefter og ei bok. *ler* Jeg skal ikke si noe, for jeg lukka øynene og dro kort på den lokale garn og stoffbutikken i helga... Ha ei fin uke.