27 oktober 2007

Fleire Calorimetryar

Den siste veka har eg ikkje tatt i ein strikkepinne, utruleg nok! Desse Calorimetryane har vore ferdige ei stund. Det mangla berre å feste trådar og sy i knappar, noko som blei gjort i dag.


7 kommentarer:

Elin sa...

Good girl! Desse er berre kjempekoselege. Men du må ikkje legge ut bilde av alle julepresangane...

Mor Grethe sa...

Koselige calorimetryer, har lyst å prøve emg på disse jeg også.... en gang når jeg får tid. I dag har jeg tovet noen tøfler....desverre altfor mye... de ble harde og mislykket. Vaskemaskinen jeg har nå, tover nok mye hardere enn den jeg hadde før, så alt blir mislykket. Kjedelig. Ha en fin søndag:-)

Besta sa...

Desse hovudplagga ser berre heilt topp ut. Sikkert egna for turgåing i høgt tempo, når ei hue blir altfor varmt. Fin måte å bruke opp restegarn på.Har ei kiste full- og det har vel du også?

Timotei sa...

Kjempefine disse! Jeg har lenge tenkt på å strikke meg et slikt jeg også. Er ikke så glad i å gå med lue, det blir mest pannebånd. Tenkte jeg kunne bruke opp noen rester av Fabel kanskje?

Farmors sa...

Vedr. uglejakken,
send meg et par ord på gorill@abskilt.no, så kan jeg sende deg mønsteret !
Her var det forresten mye fint, kommer igjen og titter nøyere etter !!!

Juliann sa...

Slike har eg òg lyst til å strikke ein gong, bra eg har deg å spørje om eg står fast! Bunad??? Hiv deg rundt og bli med,vi skal klippe no laurdag, start med mannen din, då har du ein å sy til. Og ønsker om bunad?? Kom som lyn frå klar himmel hos meg, og då var eg snar å "lyne" eit selvfølgelig tilbake. Eg har berre 3 gutar, og du har fleire.....

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風