05 september 2007

Spiderman-teppe

Eg har allereie begynt på nytt hekleprosjekt! Dette Spiderman-teppet er ein AlongHobbyboden for tida. Eg har ikkje meldt meg på, men fann mønsteret der. Dette er fyrste gongen eg heklar etter eit engelsk (amerikansk) mønster, men det går greit! Trur i alle fall det er nokolunde rett.. Dette er berre begynnelsen. Teppet skal bli mykje større, og det er nok Henning som blir den lykkelege eigar...Han er veldig opptatt av Spiderman, sjølv om han ikkje har sett filmane... Mønsteret ligg her. Eg heklar i Smart og brukar krok nr. 4.

7 kommentarer:

Elin sa...

Dette ser kjempekjekt ut, men ingen her i familien bryr seg om edderkoppar, så eg få la vere..har lært baltimore på møte i kveld, pirk, pirk....

Turid sa...

Har besøkt deg på den trivelige bloggen din. Masse
flott handarbeid og fine natur og tur bilder, ser så koselig ut på setra di, det er noe æ bestandig har hatt lyst til å oppleve,å få se ei ordentlig seter.Ha en fin torsdags kveld!

Besta sa...

Har ein Spiderman i familien vi også. han bur på Kongsber, og hadde sikkert elska eit slikt teppe. Men eg trur ikkje eg greier det etter den amerikanske mønstra. Detvar nesten "gresk " for meg.

Marie sa...

Tøft! Friske flotte "gutefargar".

Marie sa...

Tøft! Friske flotte "gutefargar".

Ronille sa...

Kjempe masse fint i bloggen din sidan sist eg kikka innom. Jepp, litt buklete vart fiske teppet mitt, kunne sikkert dampa det meir, men... Lykke til vidare :)

Ingrid:) sa...

Nydligt !:)
Du e flink!:D