23 september 2007

Søndagstur trass dårleg ver...

Her på Vestlandet har veret vore dårleg stort sett heile august og september. Men ein kan jo ikkje berre bli sittande inne for det. Dette er andre søndagen på rad at eg har trassa ver og vind, kledd meg godt og gått på setra. Det er eit tiltak, men utruleg herleg når ein fyrst kjem seg ut! Eg likar godt fjellet om hausten. Fantastiske fargar skapar flott stemning. Vi er heldige som har eit gamalt sel (hytte),kor vi kan søkje tilflukt når det regnar.
Litt dogg på linsa, men pytt...

5 kommentarer:

Besta sa...

Nydelige bilde frå Ossetra. Eg HAR vore der 3 gonger i mitt liv. No når eg ikkje kan gå tur, har eg forferdelig lyst til det. Då eg var låk i ryggen, men ikkje i hofta(våren for vel 2 år sidan) gjekk eg tur i skogen kva dag!!Det er berre så deilig å vere ute i naturen - og helst åleine!!!!!Her har vi så mange fine skogsvegar så det går fint å gå tur for dei som ikkje er så spreke også.

Elin sa...

Veldig fine bilete! Kos å vere inne i selet når regnet piskar mot ruta...
Ha ei fin veke!

Mor Grethe sa...

Det er jo flott selv om været ikke er det beste. Har jo sett bilde av hytta i fint vær tidligere, og må si det er et flott sted også i grått vær. Hører at været har vært dårlig "oppafær". Nå har jeg bodd på Østlandet siden 1995, og desverre har jeg nesten blitt like sytete på været, men jeg tåler at det blåser litt. Har det vært dårlig vær her i 2 måneder har det kommet på dagsrevyen for lenge siden. Ha ei fin uke, forhåpentligvis med et gløtt av sol;-)

Timotei sa...

Så fine bilder! Ja, det er sant, det er herlig når en først kommer seg ut. Det er vel noe med den dørstokkmila. Sånn er det i alle fall med meg...Fin plass dere har.
Jeg har forresten tagget deg. Du kan ta utfordringen om du vil...

Mette sa...

Kjempefine bilde.

Du er verkeleg flink til å halde sida oppdatert og til å få tid til å strikke så mykje fint. Skulle ønske eg var like flittig.