11 september 2007

Blankets and throws to knit

Det er alltid kjekt å få pakke frå Royal Mail! I dag kom denne flotte strikkeboka i posten. Eg er ikkje medlem av nokon bokklubb, og kjøper sjeldan skjønnlitterære bøker, men ei hobbybok i ny og ne, det unner eg meg!! Denne boka har eg kjøpt hos Handknit.
Tema i boka er sofa/sengetepper. Her kan ein blant anna velje om ein vil strikke blomar, stjerner eller hjarter. Dette er berre fire av dei flotte teppene i boka... :)Happy(:6 kommentarer:

Elin sa...

Fekk nesten ettermiddagskaffien i vrangstrupen, så fin bok!!

Elisabeth sa...

Nok en fin bok å bli fristet av :) Nå er Nøstebarnboka bestilt, gleder meg til jeg får den :)

Juliann sa...

Er sikker på at du har ferdig nokre slike tepper i løpet av kort tid, skal seie frå på En Rød Tråd at dei må oppdatere garnlageret sitt, gjerne ha nattope!!

Timotei sa...

Å, så mye fint! Den boka skulle jeg gjerne hatt ja!

Besta sa...

Her er det berre fantasien som set grenser!!!!Noko eg lurer på med slike teppe, er om det blir ei "bakside" og kva gjer ein med den? Eller strikkar ein lappane på rundpinne slik at teppet blir dobbelt og (eventuelt) likt på begge sider??

Anonym sa...

債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社