31 mars 2009

Marsprodusjon

For moro skyld har eg laga ein kollasj over det eg har posta som ferdig i mars. Her må eg spesifisere at løparen var ferdig sydd, så det einaste eg gjorde på den var å quilte og sy på lukkekant. Det hekla teppet i oldemorsruter har eg også jobba med nokre månader. Så eg føler ikkje sjølv at eg har gjort så mykje, men litt er det no.

18 kommentarer:

LAPPEQURI sa...

Sååå mye fint du har laget:-)
Ha ei fin og kreativ påske

Lappetausa sa...

Dette er ikkje dårleg!

Eli A. sa...

Hei !
Må si du har rukket mye i mars !!
Masse fint i lappeteknikk og hekleteppet er jo lekkert da :-)Kjekt med nye sokker også..
Ser du har kjøpt mønster på de samme påskehønene som jeg holder på med. Ja, jeg synes det var dårlig forklart hvordan man skal strikke disse knoppene med tønnemasker. Så da jeg allikevel var i nærheten av Jens Hoff, stakk jeg innom der og fikk forklart hvordan jeg skulle gjøre det.De hadde nemlig et annet mønster på de hønene, og der var knoppene mye enklere å lage. Har prøvd meg på tre slike i kveld, og det ble bra.
Skal hekles på høna ved at man lar enden på tråden være inni, mens man hekler oppå.Det er så enkelt som at man starter med 8 kast på nåla (dama sa 5, men jeg synes det ble finest med 8). Så drar man den nest ytterste maska over den ytterste hele veien inn til man har igjen en maske. Drar tråden gjennom den, eller en fastmaske og lirker tråden inn på baksida og fester behhe trådene der. JAJA...Ble kanskje litt innvikla forklart, men håper det ble forståelig..
Da får du ha en fin dag !!!

Muffin sa...

*Sperrer opp øynene* Litt av en produksjon, her var det massemasse fint! Min favoritt er den halskragen, den var virkelig lekker.

Villmarkstausa sa...

Så mange fine lapper i alle varianter..Jeg hekler også lapper for tiden og pusser opp kjøkken. Ha en fin påske og april....

strikkeogtove sa...

Så masse fint du har laget. Det lappetepper er jo helt rått. Liker SÅ godt lappetepper, men hater monteringen, så her blir det nok aldri lappeteppe. Håper du får en flott og kreativ påske!!

Juliann sa...

Skal seie du har hatt ein aktiv månad!Mykje fint lagar du heile tida, jammen kjekt du har blogg så vi andre får sjå! Lurer også på om du har eller veit om nokon som har mønster på Kapt Sabeltann genser. Eg har ei venninne som strevar med å få tak i, det er utgått frå Sandnes visst.

LeKaQuilt sa...

Det var en bra produksjon :o) Stilig med bilde-kollasj.

Bodil sa...

Så mykje flott du har laga. Du er jammen flink:)

Trulte sa...

Oj, her var det mye fint. Og for en produksjon i løpet av en mnd da. Du er en produktiv dame.

Marten sa...

Så masse flott! Du er effektiv og flink! Jeg fikk pakke i posten her om dagen, tusen takk! Den traff midt i blink. Har selvfølgelig vist den fram på bloggen min:) God påske!

Turid sa...

Kreativt innlegg, så flotte ting da!!
Har tenkt å prøve mæ på det skjerfet, synes det så spennende ut.
En fin dag til deg!

Kjersti m sa...

Ser nå ut som du har hatt en produktiv mars måned uansett om løperen var halvferdig. Ha en god påske :o)

cille sa...

Så mye fint og flott det var å se her! Veldig koslig blogg du har!
Ønsker deg en god påske!

Strikkelines sa...

woooooow så masse fint da....kjempefint håndarbeide....:)

Timotei sa...

Imponerende marsproduksjon og artig med en sånn kollasj!

Eli A. sa...

Hei. Innom for å ønske deg ei riktig god påske !!

Blåbærtua sa...

Du har vært skikkelig produktiv. Likte godt skjerfet med rysjer, og duken med stitchery...Det gleder meg å lese at du planlegger å sy Anni Downs engleteppe. Ser at tanten din har tatt fatt på sitt teppe. Artig å følge med. God påske!