03 april 2009

Brødkorg eller strikkekorg?

På Europrisbutikken her har dei no fått inn eit stort lass med sånne "brødkorger" i mange forskjellige fargar. Eg tenkte sjølvsagt "strikkekorg" med ein gong eg såg den, kun 60 kr!
Skal prøve å få strikka ei høne til påske. Eg har tidlegare år strikka andre modellar i "påskefargar", så no fekk eg lyst til å lage ei grå. Om den blir ferdig til denne påska, gjenstår å sjå.... Men ta ein titt på denne flokken som namnesøstera mi, Strikkemor, har laga klar for toving!
Eg strikkar også på Sisu-jakka som eg begynte på i januar, str. 6 år.

6 kommentarer:

Besta sa...

Korga var kjempefin! EG tenkte handlekorg-til alle småtinga som er litt for store til handveska. STORE plastnett til kolonialvarer har vi frå før, likevel kjem eg heim med altfor mange plastnett kvar gong vi er på shopping.Akkurat no held eg på å "pynte" til påske med lys og løperar i påskefargar. Eg har meir enn nok,det er vanskelig å få brukt alt.Så eg kjem neppe til å strikke høner i år!Men dei var artige.

Maret sa...

Ja, denne passer nett til strikketing o.l. brødet får ein slenge ned i ei skuffe...
Slik vil eg og ha.

Ha ei fin påske.

LAPPEQURI sa...

Kjempe tøff var den:-)
Ha en fin og kreativ påske:-))

Hildegard sa...

Takk for tipset, må nok ta meg ein tur på Europris.
Eidabesta

Trulte sa...

Først god påske til deg.
Og så den brødkorgen må jeg sende guttungen ut for å handle....må bare ha en sånn altså...til strikketøy og annet håndarbeide.

Synnøve Olava sa...

Så mye fint!
Den vesken passer jo perfekt til håndarbei, det er sikkert.

Gleder meg til å se påskehøenen du strikker!

God Påske!