16 januar 2009

Lue i Hubro

Garnet til denne lua kjøpte eg for lenge sidan, så no var det på tide å strikke den. Det var raskt gjort på tjukke pinnar (8-9). La opp 44 masker og strikka rundt 1r, 1vr i 5 cm. Auka 12 m. og strikka til lua var 27 cm. Klipte av tråden og trakk den gjennom alle maskene. Hekla ein picotkant rundt til slutt. Mønsteret står i Dale-tilbehør-nr. 179. Lua har ein "baggy"fasong, og blei ganske tett og god.

5 kommentarer:

Elin "The quilt maiden" sa...

Du verden, her er neste års julegåveproduksjon i full gang! Eg ønskjer meg lester, det er eit stadig behov! Nåja, du skal no sleppe å stresse for det, det er endå dryge 11 månader igjen, men tida går fort....

Steinbokkjen ;o) sa...

Hærle hua - likte godt halsen i forrige innlegg og!
Ha ei super duper helg ;o)
klem

[morgrethe] sa...

Hallo på en fredag Hilde.

Den lue der er kjent ja;o) Rask og veldig god lue. Har akkurat strikket ferdig Eva-lua. Tenkte kjæresten skulle få den, men den var ikke særlig pen til han. Brukte fritidgarn, og det var heller ikke vellykket. Får se om den blir blogget eller om den forsvinner i stillhet. Synes ikke den vise hvor kul eva-lua egentlig er.

Håper du får en fin helg.

Hildegard sa...

Denne modellen kan du strikke mange av, eg kan kjøpe opptil fleire med deg, stadig ein kvan som ikkje finn att luene sine.
Eidabesta

Anonym sa...

Ønsker deg ei fin og god helg :)
Ronille