22 februar 2009

Ny hobby

Eg er freista til å begynne med ein ny hobby, nemleg kortlaging. Minstemann fekk dette fine kortet til bursdagen sin i går. Det er laga av mora til ein av kameratane i barnehagen. Kjempekoseleg å få eit sånt fint kort!

No har eg fått tantebarnet mitt på 8 år til å begynne å sy stitchery. Ho er så ivreg (og som kvinner flest likar ho å gjere minst to ting på ein gong..), så her sit ho og syr samtidig som ho ser på at bursdagsbarnet spelar det nye Josefinespelet som han fekk i gåve.
Det første stitcherybildet er ein hest, sjølvsagt.
Tippar at det neste blir ei kanin!
Vi har berre teikna av ei teikning som vi fann i ei fargeleggingsbok.

9 kommentarer:

Lappetausa sa...

Så koseleg innlegg! Kristine kjem til å bli ei grepa taus på handarbeid.
Kortlaging er absolutt noko for deg som er så kreativ og netthendt.Prøv!

Anne-Mette sa...

Allerførst et forsinket tillykke med mindstemanden i går.
Hvor dejligt at du allerede nu er ved at sætte næste generation ind i syningens vidunderlige verden og så fin det er blevet.
Ja, det med at lave kort kunne også godt friste mig.
God uge til dig.
Mange hilsner
Anne-Mette

Besta sa...

Skal seie at Kristine er flink. Ho må ha fått det strømske formingsgenet i arv, slik som tanta.(Eg derimot var alltid den verste kløna på handarbeid !) Veldig kjekt at dei små/unge får lære handarbeid.Det er ein fin hobby!

Turid sa...

Flott kort- har å lyst å lage kort- men det er det å komme igang- har prøvd mæ på noen få til hver enkelt bursdag, men egentlig skulle man laga flere for å ha.
Så flink tante ungen din er å sy, har aldri sydd slike- hvilke sting er det? Synes det var en flott ide å tegne av mønster fra ei malebok....neste innlegg fra deg , kan ikke det være et mini stichery kurs for mæ, som kan lære tante jenta mi å sy - please?

Hildegard sa...

Ikkje rart at Kristine er ivrig som har slike flinke lærarinner i tanta(Strikkemor) og grandtanta(Lappetausa). Eidabesta

Solveig sa...

Så koselig bilde! Jammen noe å tenke på for meg som har tre jenter. Nyt ferien!

Muffin sa...

Nydelig stitchery, den jenta har dreisen på håndarbeid! Ellers er det mye annet artig her på bloggen din, jeg kommer snart tilbake.

Turid sa...

Takk så snill du er ! Skal se innom der....

Trollkåno sa...

So koseleg å sjå ei jente som syr.....tidlig krøkjast...og so har ho nok ein god læremeister.
Kjempebra!