22 juli 2008

Hobbyshopping i Statane


I Swansboro fann eg denne koselege garnbutikken. Garnet her var ganske eksklusivt og mykje av det importert frå Europa og Japan, så prisane var deretter (dvs. som heime).
Men mykje spanade å sjå...
I butikken hadde dei ein ferdigstrikka modell av Ballband Dishcloth. Den var strikka i dette garnet.
Flotte og ganske rimelege knappar.
Eg såg ingen Quitebutikkar på turen, men var inn i ein butikk som selde ferdige quiltar. Der kjøpte eg denne kit'en med alt du treng for å sy dette veggbildet til 125 kr.
Elles var eg innom ein kjempestor hobbybutikk med alt mogeleg av hobbyutstyr. Der kjøpte eg diverse småting. Alt var minst halv pris i forhold til her heime. Nokre få rullar med fat quarters blei det også der, berre 7 kr stk.

4 kommentarer:

Hildegard sa...

Du får litt å pusle med resten av ferien, ser eg. Kjekt å sjå at du er byrja å snu døgnet igjen og er på bloggen så pass tidleg. Hels farfaren på Os gratulerer med dagen i dag.
mamsen

ELIN - "The quilt maiden" sa...

OMG kor du har shoppa! Men 20kg-regelen gjeld vel for bagasjen til borna og? Elles kan vel det fort bli eit problem. Eg må nok halde meg i skinnet når eg skal utanlands, i så måte.

Anonym sa...

Velkommen heim, ser ut som dokke har hatt en fantastisk tur (misunnelig, ja!)'
Nei, eg veit ikkje heilt det lilla teppet, no er det ca 165 cm, men trur kanskje eg skal strikke dei ca 180 cm, eg bruker Safir og pinne nr 4,5 :)
Klem fra Ellinor

Timotei sa...

Velkommen hjem fra USA-tur! Så mange fine bilder i innlegget under her!Så mye fint du har handla også. Tenk, fat quarters til bare 7 kr stykket! Skulle gjerne vært i den butikken ja...