24 februar 2008

Det går i orasje

I dag tok eg med meg bølgeteppet ut for å lufte det litt. Eg er nemleg lei av å ta bilder inne! Men eg måtte halde meg under tak sidan det regna frykteleg i dag! Eg har hekla 20 cm sidan forrige søndag, så no er teppet 70 cm langt. Fortsatt veldig kjekt og avslappande arbeid!
Eg er komen litt over halvvegs på trekantsjalet, men dette er utruleg keisamt!
... Så difor har eg begynt på desse vottane i Fabel!

6 kommentarer:

Besta sa...

Det teppet blir sikkert kjempefint, og med ditt tempo er det vel snart ferdig ? Men avslappande?
Det hadde det ikkje blitt for med, sjølv om det ser relativt enkelt ut. Og kjekt.

Anonym sa...

Flott teppe, kjekt at fleire har litt teppe dilla, du liker vel orange du :) Legger deg til i bloggen min.

Elin sa...

Nei,kjedelege ting bør ein vel kvitte seg med, eller rekke opp, eller... Betre med labbar, ja. No har eg sett bølgjeteppet in natura, og det er endå finare enn på bildet, så det så!

Mallemor sa...

3 ting på ein gong, så modig er ikkje eg. Eg har dårlig med lagrings plass for UFO er så eg må stadig ta meg sjøl i nakken og ikkje starte på alt eg hat lyst til. No er det full vinter her oppe hos oss, fint sy ver.........

[morgrethe] sa...

Det trekantsjalet er nok slik som myiaken min.... veldig kjedelig arbeid. Men det kan være et greit arbeid til tv'n da. Bølgeteppet ditt blir kjempefint.

Jeg kommer nok til å legge ut bølgeteppet til Åse-søster en dag. Har jo prøvd meg på bestemor-ruter...ikke særlig heldig det. Har ikke blitt mere enn fire-fem lapper. Blir ikke mye teppe det nei.

Ha ei fin uke.

Anonym sa...

Artig med ute-foto. Det ser nesten ut som det er full vår hjå dykk, grøn plen og hekk.
mamma