14 august 2007

Strikkeveske

Eg har lenge tenkt at eg skulle sy meg ei strikkeveske (eller ti...). Eg synest dei som Felisi syr for sal ser så flotte ut! Har lurt på å bestille ei av henne, og det kan det vere eg kjem til å gjere, men eg hadde litt lyst til å prøve å sy ei sjølv og. Eg har jo så mykje stoff liggande..... Og her er resultatet! Litt hastverkarbeid, men elles blei eg ganske fornøgd! Veska er ganske stor. Det vil seie at eg brukte ein glidelås på 50 cm. Eg får akkurat plass til eit mønsterhefte i lengda. Så no manglar eg berre 10-20 vesker til dei andre prosjekta mine.....
Eg brukte ikkje mønster, men såg litt på mønsteret til denne veska, og.....
....på desse syboksane.
Inspirasjonkjelder: "Nye patchwork projekter" av Lise Szymanski og "Lapper stort og smått" av Lise Bergene. Pluss Felisi, sjølvsagt!

6 kommentarer:

Elin sa...

Kjempeflott!

Haldis sa...

Den vart kjempeflott.

mallemor sa...

strikkeveske det vart lurt. Den var flott.

Tone sa...

Kjempefin! Jeg har også sydd meg flere slike til prosjektene mine, og har savnet muligheten til å ha mønsterheftet nedi!

Timotei sa...

Så smart med strikkeveske! Din var jo kjempefin!
(Glad for at jeg endelig fikk til å kommentere hos deg. Skjønner ikke hva det kommer av, men noen ganger kommer jeg meg bare ikke inn på kommentarfeltet ditt).
Bølgeteppet ditt ble flott og rørende når sønnen rer opp og ordner det så fint på rommet sitt med teppet fra mamma.

Blåbærtua sa...

Hei. Fant bloggen din gjennom Haldis blogg. Du lager utrolig mye fint. Jeg har også tenkt på å sy en veske til strikketøyet. Godt at jeg enda ikke har gjort det, for jeg hadde nok ikke kommet på å lage den stor nok til å kunne romme et strikkehefte. Smart.
Man kan sikkert kjøpe en slik veske, men når man først har søm som hobby, er det jo veldig artig å sy den selv. Fortsatt god helg, og takk for titten. :o)