15 august 2007

Paradoxical Mittens

Her er den spede begynnelsen på mine Paradoxical Mittens, designa av Lucy Neatby. Eg er usikker på om eg kjem til å klare å gjere desse ferdige, eller om det blir ein ny UFO. Eg er komen litt lenger enn vist på bildet, men må innrømme at eg ikkje har strikka på dei på ei stund. Kjekt arbeid, men full konsentrasjon.....Strikkar i Finull frå Rauma. Mørk brun og gul. Det var BenteB som var fyrst ute med desse, men mange har hengt seg på. Sjå også ToneM og Elisabeth sine bloggar.
Mønster kan kjøpast her.

9 kommentarer:

Elin sa...

Dette blir som vanleg veldig fint. No må du halde tunga beint i munnen og ikkje byrje på fleire prosjekt før du har fått ferdig noko meir, godt råd frå tanta, som lid av same sykja.

Aid sa...

Så fine ting du har laget i det siste. Både sokkene og strikkeveska ble veldig fine! Vottene ser også ut til å bli flotte. Fine farger!

Marie sa...

Herlege fargar saman og nydeleg mønster :o)

Juliann sa...

Så rask du er på labben!! Tvilar på om du endar opp med ufoar, strikk litt til du, så ser vi om dette er noko som vi andre kan klare òg! Vart vi 2 sponsorar til frakta di eller hur?? Fremdeles aktuelt for meg.....

Aid sa...

Hei igjen! Jeg var på siden for å kjøpe mønsteret, men fikk ikke lagt inn betaling med kreditkort..., og så lurer jeg på om mønsteret ble sendt med post eller mail ?

Mor Grethe sa...

Jeg så disse hos Bente B. Jeg skal nok ikke begynne med disse, for jeg har utrolig mange ufo'er. Fine blir de, blir gode å ha på til vinteren. Du har jo ei tid på deg, det skal visst fortsatt være sommer:o)

Gryni sa...

Ser du er bitt av basillen du også. Jeg har mønsteret, men har ikke turt å prøve ennå. Fine er de iallefall:-)

Merethe sa...

Vottene blir kjempefine. Det er et flott mønster. Ha fortsatt ei flott uke....

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看