28 mai 2007

Bølgeteppet 3/4 ferdig


Tok eit bilde av teppet på den samme benken for 16 dagar sidan (sjå Kludetæppe 11. mai ). Jammen har det vokse mykje sidan den tid! Synest det går ganske fort eg. Har funne ut at det er mykje raskare å hekle enn å strkke!


Her er teppet bretta saman. Eg har visst ein jobb med å feste trådar....

5 kommentarer:

Juliann sa...

Så nydelig teppet ditt blir! Likar godt fargane dine. Når eg er ferdig med mitt teppe, så er det vel slutt på restane mine òg, så då kan eg òg lage eit med spesielt utvalde fargar. Men med di fart så er du vel ferdig med teppe 2 før eg får begynt.......

Mor Grethe sa...

Teppet ditt blir kjempefint. Jeg strikker en barnejakke med riller nå, det vokser sent det! Kanskje jeg bør lære meg å hekle da, jeg har veldig lyst å lære meg bestemor-rutene. Imponert over trimminga di, tallet på skritt-telleren din lyste mot meg og ga meg dårlig samvittighet. Nå må jeg ut og gå en tur:o)

Gimpelise sa...

Så flotte fargar du har på dette bølgeteppet ditt.
Og litt av ei tolmodigheit du har som heklar eit so stort teppe.
Ha ei fin helg.

ingun sa...

God søndagsmorgen teppet blir kjempefint passar til elva som flyt stille forbi .tips:fest 10 trådar kvar dag så blir det ikkje så travelt beste helsing Ingun

alva sa...

Måtte innom her for å sjå kor langt du har komt på teppet ditt og her har det virkelig blitt hekla! Heilt nydelige farger du har også - dette blir grådig flott altså!:)