18 mai 2009

17. mai

Vi hadde ein fin 17. mai i går!
Nydeleg ver, god mat og snille barn. Dei tre eldste gutane var ikkje så lette å få tatt bilder av, men eg satsar på fotoseanse når vi skal i konfirmasjon til kusina på søndag.

8 kommentarer:

Tovepia sa...

Hei og vel overstått! Du hadde mye fint i bloggen din, kommer innom igjen. fant deg hos Solveig;) Ha ei flott uke!

Solveig sa...

Flott 17.mai-stemning du har foreviget. Herlig minstemann du har. Sitter med såre lepper og ømme tær etter strabasene i går. Det tar på å være musikant. I år var vi så opptatte hele familien at det ble dårlig med bilder også. Dessuten var det iskaldt på sørlandet. Men - alt i alt ble det jo en fin dag.

Haldis sa...

Fine bilder du har tatt. Minsten var herlig i bunad. Kjekt å sjå bilder når ein ikkje var heime. Mine foreldre treng meg for tida!

Lappetausa sa...

Koselege bilete! Er det pommes frites på menyen?

Hildegard sa...

Koseleg bilde av farmor og Henning. Eg håper også på tid til fotografering i konfen.
Mamsen

Besta sa...

Eg kosar meg med alle dei fine bilda dine, er inne på bloggen din kvar dag, men kommenterer ikkje alltid. Trur ikkje mange bur så idyllisk til som de gjer, særleg om sommaren.Håper vi snart kan kome oss til med å besøke dykk og nyte synet in natura. De blir vel ikkje Amerikatur i år?

Eli A. sa...

Fine 17.mai-bilder. Kjekk liten kar i bunad, så glad og fornøyd !!
Ha en fin helg :-)

Strikkelines sa...

hei...du verden ka mye fint du laga....flott det lappeteppe, å æ e spent om du e kommet langt....æ e å sånn teppegal..ha mange balla i lufta..den veska lengre ned i innlegg likte æ å...ha en flott dag