04 juni 2008

Ballband Dishcloth

Eg fekk lyst til å strikke desse kjøkkenklutane igjen....
Mason*Dixon-boka kjøpte eg for to år sidan, og strikka då eit lite lass. Det er eit kjekt sommararbeid når det er varmt, og ein ikkje orkar å strikke i ull eller å ha store arbeid i hendene! Eg har brukt dobbel Mandarin Petit, kjøpt på sal.
I boka står det (rett etter mønsteret): "Remember to take off your apron and hairnet before leaving the house."

6 kommentarer:

Besta sa...

Fine klutar. Eg brukar også å strikke bomull om sommaren. Viss eg får orden på skuldra mi, kan eg strikke igen. I fjor strikka eg Odessahuer som sommararbeid.

ELIN - "The quilt maiden" sa...

Du er stadig flittig! Eg les og solar meg og tek livet med ro etter arbeid.

Timotei sa...

Kjempefine og skikkelig artig å strikke disse! Det var en god ide forresten. Nå er det så varmt hos oss at ingenting av håndarbeide frister, men å strikke litt med bomullsgarn må vel gå an likevel. Takk for tipset!

Hildegard sa...

Visste sjølvsagt ikkje kva apron (forkle) betydde, måtte slå opp i ordboka, lærde litt i dag også!
Slike klutar er kjekt å få i bursdags-/julepresang. Koseleg då Henning kom med slike klutar og oppvaskbørste som kunne stå av seg sjølv i gåve til meg!
Mamsen

Besta sa...

Apropos apron, så opplevde eg ein gong å komme på jobb med forkle under kåpa. Takk og pris at ingen såg det! NO derimot er det sjeldan eg finn fram slike klesplagg.

Anonym sa...

Heisann. Her kommer ei lita helgahelsing fra meg. Vi har sol og varme, og det resulterar i lite handarbeid. Så flotte klutar du har laga, og for ein alldelels nydelig hage du har :)
Klem fra Ronille