11 april 2008

Mimouna-sjal

Dette sjalet blei eg inspirert til å strikke etter å ha vore inn på bloggen til BenteB.
Ho har på kort tid strikka tre sjal med dette mønsteret, pluss eit par andre!
Mønsteret sto i "Hendes Verden" for eit par år sidan, men er blitt kalla opp etter Mimouna, sidan ho har strikka så mange av dei!
Eg har strikka mitt i dobbel Alpaca frå Garnstudio, 200 gram, og det var eit raskt og kjekt arbeid! Dette er første gongen eg har strikka eit sjal med holmønster, og det er også første gong eg har blokka eit arbeid....

5 kommentarer:

Timotei sa...

Du verden som du strikker! Alltid noe nytt og fint her på bloggen din. Sjalet er kjempefint!

ELIN - "The quilt maiden" sa...

Kan du legge inn ein tutorial på "blokking"? Er det å strekkje opp? Ikkje noko med mine blokker å gjere...hehe?
Kjempefint sjal!

[morgrethe] sa...

Hallo hallo.... endelig livstegn fra meg. Har hatt bloggtørke et par uker, men på en lørdagskveld er det koselig å titte innom deg igjen. Så fint sjal. Jeg har sett flere av disse, men har ikke funnet noe mønster. men nå har jeg vel nok prosjekter på gang, så det er vel egentlig ikke så farlig. Lista mi over alt jeg har lyst til å strikke begynner å bli lang. Men jeg er ingen "ræser" som du. Lua under ble fin også. Her er det lite strikking for tiden. Mindre blir det nå når våren kommer. Hadde guffe-vær i dag, men det må da bli bedre snart. Vestlendingen har blitt østlending og har blitt fryktelig utålmodig når det gjelder dårlig vær! ;o) Ha en fin søndag i morgen!

marit sa...

Så flott sjal! Nydelig farge på det.Begynner du ned i spissen og øker ut oppover?

Anonym sa...

Heisann. Nydelig sjal og vottar du har laga. Tar den ukentlige bloggbesøkrunda idag, for eg skal på tur i helga. Ønsker deg ei riktig fin helg.
Klem fra Ronille