05 mars 2008

Ny lappebok

I dag kom denne boka i posten frå Cappelen Damm sin hobbybokklubb, Hobbyglede! Ei veldig fin bok, litt Lise Bergene stil!
Eg synest desse "nåleputene" er ganske stilige! Dette skulle vere eit overkommeleg prosjekt.
Her er forresten lappebøkene mine som eg har mykje glede av! Det er kjekt berre å sitte og bla i bøkene og drøyme om alt ein har lyst til å lage, men som ein ikkje får tid til!

8 kommentarer:

solveig sa...

Eg har det på same måten, med kokebøker. Av hobbybøker vert det mest borddekking o.l.

Timotei sa...

Hei!
Takk for koselig kommentar hos meg i dag! Jo du, fikk denne boka i posten i dag jeg også ja...Skjønte med en gang at jeg måtte ha den. Nå har jeg sett gjennom alle prosjektene og er veldig fornøyd! Masse fint! Og friske fine farger synes jeg det er brukt. Så nå kommer kanskje sylysten plutselig tilbake!

ELIN - "The quilt maiden" sa...

Eg har nettopp fått velkomstpakke frå denne bokklubben, så eg reknar med at denne ikkje kjem automatisk.
Eg ynskjer meg definitivt ei slik nålepute!
Kjem på årsmøte på laurdag.

Marita sa...

Så mye fint du lager! Og flotte fotografier av arbeidene dine på kreative steder. Nydelige naturbilder... Takk for titten ;)

morgrethe sa...

Er ikke med i noen hobbyklubb for tiden. Glemte å avbestille, så jeg fikk så mange bøker som ikke ville ha. Men den boka der så jammen fin-fin ut... Må sjekke denne. Men jeg syr da så sabla lite for tiden, så det er vel egentlig ingen vits. Nei nå skal jeg legge meg... skal til Oslo en tur i morgen, så det er viktig at sjåføren greier å holde seg våken.

God helg:o)

Eli A. sa...

Hei !! Fine stoff du har kjøpt i det siste :-) Det er gøy å sy, men det er litt tyngre å komme i gang med det, synes jeg. Har masse lappestoff, som burde vært brukt til noe, bl.a.sengetepper på hytta..Men det får bli etter hvert.. Så utrolig lettvint å bare sette eg ned og strikke om kveldene.
Posene du har sydd,er også kjempefine og praktiske. Deilig teppe også.
Du og familien får ha ei fin helg, kos dere !!!

Aid sa...

Spennende med nye bøker - det gir inspirasjon selv om man velger å lage sin egen variant :) Jeg også kan sitte å bla å bla og drømme meg bort i alt jeg har lyst å lage. Men så var det tiden da...vel, vi får nyte den tiden vi har og glede oss over det vi faktisk får laget. For det blir jo litt :O) Ha en fin helg!

Juliann sa...

Lurer på kva for ein bokklubb under Cappelen dette er, eg er med i C hobbyklubb, men har ikkje sett denne boka som månedens tilbud.....