08 desember 2007

Kaffe Fassett

I dag fullførte eg desse strømpene i tynt Regiagarn. Det er Kaffe Fassett som har designa farge og mønster. Det er lenge sidan eg begynte på dette paret (oktober), så eg er ikkje lenger så flittig til å strikke strømper som eg var ei stund.
Today I finished this pair of socks i Regia.

8 kommentarer:

Besta sa...

Dette var fine strømper! Nydelige fargar. Eg kjøpte Regia 6-tråda i går, fekk endelig det garnet eg mangla for å få ferdig eit uferdig par, og så kjøpte eit NY farge i gult/ raudt-såkalla jentefarge. Elles har eg drive med strikk av RESTE-LESTE for å få vekk nokre smårestar. Det er i grunnen litt utfordrande.Men dei blir ikkje alltid så fine.(Viss dei blir altfor stygge kan eg ta dei sjølv)

Elin sa...

Veldig fine labbar! Kaffee F.garn er no ei super julegåve og...lettvint og....hm...

Anonym sa...

Med så flotte lestar bør ein nesten legge beina på bordet! Eg har ei (minst)20 år gammal Kaffe Fassett bok liggande ein plass. Spennande fargeval.
Solveig

Timotei sa...

Flotte sokker! Fargene er nydelige.

Mor Grethe sa...

Fine labba du har strikka. Vet ikke sist jeg strikket labba, det er det år og dag siden. Her i huset er det bestemor som strikker når det er behov. Fine farger, rene adventstemninga av å se på dem. Ha ei fortsatt fin uke. Det blir lite blogging for tiden, men det er vel slik for alle. Egentlig bare et sunnhetstegn.

Ingrid (H) sa...

STAILI :D

Anonym sa...

Heisann. Jammen sokkane er da kjempe fine, kjedelig med tynt garn, men kjempe flott resultat :) Dersom du er innom Primula, kan du sjekke om ho fortsatt har den symaskina til 4999,- Det var tilbud når eg var der sist.
Ronille

Juliann sa...

Sokkane vart veldig fine! Må kjøpe slik trå når eg ein gong finn den, er så sjelden i Volda. Lurer på kor mange nøster eg treng til eit par til meg?