30 juni 2007

Shopping på Hamar

Denne veka har eg vore på Hamar saman med minstemann på tre år og systra mi. Dei to døtrene til systra mi var også med, men dei budde på ein skule og var opptekne kvar dag på Tusse Handballskule i Vikingskipet.
Eg var inn på ein Pandurobutikk og hamstra litt Tilda-ting. Kjøpte denne kjempesøte syboksen til berre 69 kr, tre stoff, ringar som skal brukast til nåleputer og eit pynteband!

Det byrja så bra, berre eit garnnøste (til gjengjeld er det på 150 gram...)! Eg må jo prøve dette Online-garnet som eg til no berre har sett bilde av på nettet! Men då eg kom heim var det fem nøster til i kofferten! Online igjen og Regia.

7 kommentarer:

mallemor sa...

Flott garn.Eg har mønster til til regia, kjøpt på mega men dei har ikkje tråden. Men til veka skal eg til Bergen.... då kan alt skje.

Mor Grethe sa...

Ja sånn kan det gå. Her var det nattåpent i helga, så det var gode priser på hobbybutikken.... egentlig dumt. Kjøpte også noe Tilda-stoff og den siste boka + gensergarn til minstejenta. Alt med 30 % rabatt. Egentlig trenger jeg jo ingenting med mitt tempo... men men, fint var det jo. Blir gøy å se hva du produserer etter shoppingturen din på Hamar.

Elin sa...

Tusen takk for den fine sokkeboka! No treng eg einsfarga, tynt sokkegarn. Har du noko i lageret ditt som du vil bli kvitt, så ta det med på workshoppen her til veka...

Timotei sa...

Klart du må ha garn! Skulle bare mangle. Nydelige saker du har kjøpt på Panduro også.

alva sa...

Nydelige farger på garnnøsta du kjøpte og den Tilda-boksen var kjempesøt!

lfcgirl94 sa...

De va bra du blei me oss på Hamar da=D de va no en kjekke tur:D

Anonym sa...

:-)
Jeg har også fått veldig sansen for multifarget garn.. og sokker:-o hehe, enda jeg må strikke to;-) har du prøvd å strikke ensfarget med multifarget mønster? Det blir stilig! Eller omvendt... det må jeg prøve....snart:-D